Bateri iPhone 8 Plus

1,200 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Përshkrimi i produktit:

Bateri iPhone 8 Plus

Bateri iPhone 8 Plus në shitje nga SATURNDAY. Kjo bateri ka një kapacitet prej 2,675 mAh ku ofron deri në 14 orë kohë bisede, deri në 13 orë përdorim interneti, deri në 15 orë riprodhim video dhe deri në 60 orë riprodhim audio.

Karakteristikat:

Kapaciteti:

 • 2675 mAh

Kimia:

 • Litium-jon

Tensioni:

 • 3.82 V

Orë Watt (Wh):

 • 10.28 Wh

Koha e bisedës (3G):

 • Deri në 14 orë

Përdorimi i internetit:

 • Deri në 12 orë në 3G
 • Deri në 13 orë në Wi-Fi

Riprodhimi i videos:

 • Deri në 13 orë

Riprodhimi i audios:

 • Deri në 60 orë

Koha e gatishmërisë:

 • Deri në 10 ditë (250 orë)

Koha e karikimit:

 • Karikim i shpejtë deri në 50% në 30 minuta me një përshtatës 18 W ose më të lartë (shitet veçmas)
 • Karikimi me valë me karikues të pajtueshëm me Qi
 • Karikimi përmes USB në sistemin kompjuterik ose përshtatësin e energjisë
 • Jetëgjatësia e baterisë mund të ndryshojë në varësi të përdorimit, cilësimeve dhe faktorëve të tjerë
 • Bateria është projektuar për të ruajtur deri në 80% të kapacitetit të saj origjinal pas 500 cikleve të plota të karikimit