BATERI IPHONE 7PLUS

2,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 7PLUS

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale e pajtueshme per Iphone 7Plus me performancë të qetë, i lehtë për t’u karikuar dhe i lehtë për t’u përdorur cilësi e testuar, që ofron qëndrueshmeri dhe përdorimi të gjatë. Lehtë për t’u hequr nga celulari juaj dhe e lehtë për të lidhur baterinë në celular.

Shënim: Pasi të keni instaluar baterinë e re, formatoni telefonin për të sinkronizuar baterinë me telefonin.

Paralajmërim: Përdorni gjithmonë ngarkuesin e duhur të tensionit dhe kabllon e të dhënave për të marrë kopje rezervë të duhur, përndryshe mund të përballeni me problemin e rezervimit të baterisë

Specifikat e produktit:

  • Gjendja: E re
  • Kapaciteti: 2220 mAh
  • Numri i cikleve të disponueshme: 300-500 cikle karikimi
  • Numri aktual i cikleve: ZERO
  • Tensioni i karikimit: 3.82v
  • Materiali i baterisë: Li-ion
  • Temperatura e funksionimit: -20 / 50°C
  • Temperatura optimale: 20-30°C