BATERI IPHONE 7

2,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 7

Pershkrimi i Produktit:

Bateri origjinale që karikohet 100% brenda një kohe të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone 7, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi.

Pershkrimi Specifik:

  • Gjendja: E re
  • Kapaciteti: 2220 mAh
  • Numri i cikleve të disponueshme: 300-500 cikle karikimi
  • Numri aktual i cikleve: ZERO
  • Tensioni i karikimit: 3.82v
  • Materiali i baterisë: Li-ion
  • Temperatura e funksionimit: -20 / 50°C
  • Temperatura optimale: 20-30°C