BATERI IPHONE 6S

1,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 6S

Pershkrimi i produktit:

Bateri origjinale që karikohet 100% brenda një kohe të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme për Iphone 6s, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe me jetgjatësi.

Përshkrimi Specifik:

Ngjyrë: E zezë
Marka e përputhshme: Për Apple
Materiali: Litium
Lidhshmëria: pin karikimi, 30-pin, Lightning
Kapaciteti: 1715 mAh
Modeli i përputhshëm: Për Apple iPhone 6s
Standardi i karikimit: Me valë magnetike
Marka: Apple
Artikujt e përfshirë: shirita ngjitës
Tensioni: 3,82 V