BATERI IPHONE 6

1,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 6

Përshkrimi i Produkti:

Kjo bateri zëvendësuese e iPhone 6 është ajo që ju nevojitet për të rikthyer në jetë iPhone 6 tuaj të vdekur!

  • Testuar për të konfirmuar se nuk ka cikle në qelizë dhe kapaciteti është 95% ose më i lartë.
  • Ngjitësi i baterisë është i parainstaluar për të përmirësuar cilësinë e riparimit tuaj.

Degradimi i baterisë është një pjesë e pashmangshme e jetëgjatësisë së telefonit tuaj, zgjateni atë me këtë bateri të re zëvendësuese të përputhshme me iPhone 6. Nëse iPhone 6 juaj nuk ndizet, është i mbërthyer në një unazë boot, ka një paralajmërim “bateria e shërbimit” ose thjesht nuk do të mbajë një karikim, kjo bateri zëvendësuese mund të jetë ajo që ju nevojitet për ta rregulluar.

Përshkrimi specifik:

  • Përberja: bateri metalike litium.
  • Përmasat e produktit: 9,5 x 4 x 0,5 cm; 30 gram
  • Kapaciteti: 2121 mAh