BATERI IPHONE 5S

1,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 5S

Përshkrimi i produktit:

Bateri origjinale 1560 mAH e pajtueshme për Iphone 5s me cilësi të testuar, që ofron qëndrueshmeri dhe jetëgjatësi. 

Përshkrimi specifik:

  • Prodhuesi: IN INSIGHT SOLUTIONS PVT LTD
  • Dimensionet e produktit: 10 x 4 x 2 cm; 55 gram
  • Numri i modelit të artikullit: Bateria ‎5S
  • Pajisjet e përputhshme: iPhone 5S
  • Pajisjet e montimit: 1 Bateria
  • Përbërja e qelizave të baterisë: Jon litium
  • Pesha e artikullit: 55 g