BATERI IPHONE 5

1,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 5

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale e pajtueshme per Iphone 5 me cilësi të testuar, që ofron qëndrueshmeri dhe përdorimi të gjatë.

Përshkrimi Specifik:

  • Marka: IINSIGHT SOLUTIONS
  • Përbërja: Jon litium
  • Modelet: Apple_iphone_5
  • Tensioni: 3.8 Volt
  • Emri i modelit: IP-5
  • Pesha e baterisë: 38 gram
  • Tensioni: ‎3.8 Volt
  • Përmasat: 9 x 3.2 x 1 cm; 120 gram