BATERI IPHONE 12 PRO

5,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 12 PRO

Pershkrimi i Produktit:

Bateri origjinale qe karikohet 100% mbrenda një kohë shumë të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone 12 PRO, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi. Kjo bateri zëvendësuese e iPhone 12 Pro  është ajo që ju nevojitet për të rikthyer në jetë iPhone tuaj.

  • Testuar për të konfirmuar se nuk ka cikle në qelizë dhe kapaciteti është 95% ose më i lartë.
  • Montuar duke përdorur chipset me cilësi të lartë.
  • Ngjitësi i baterisë është i parainstaluar për të përmirësuar cilësinë e riparimit tuaj.

Pershkrimi Specifik:

  • Orë vat: 14,13 Wh
  • Tensioni: 3,83 V
  • Orë miliamp: 3687 mA