BATERI IPHONE 12 PRO MAX

5,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 12 PRO MAX

Përshkrimi i produktit:

Nëse iPhone 12 Pro Max juaj nuk do të ndizet, është i mbërthyer në një unazë boot, ka një paralajmërim “bateri shërbimi” ose thjesht nuk do të mbajë  karikim, kjo bateri zëvendësuese mund të jetë ajo që ju nevojitet për ta rregulluar. Bateri origjinale që karikohet 100% mbrenda 3 orësh me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone 12 Pro Max, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi. Degradimi i baterisë është një pjesë e pashmangshme e jetëgjatësisë së iPhone 12 Pro Max tuaj. Zgjatni jetën e telefonit tuaj me këtë bateri të re zëvendësuese. 

  • Testuar për të konfirmuar se nuk ka cikle në qelizë dhe kapaciteti është 95% ose më i lartë.
  • 100% e testuar në fabrikë me një normë kthimi të klientit prej vetëm 1%.

Pershkrimi specifik:

  • Orë vat 14,13 Wh
  • Tensioni 3,83 V
  • Orë miliamp 3687 mAh