BATERI IPHONE 11

3,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 11

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale qe karikohet 100% brenda një kohe të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone 11, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi.

Përshkrimi Specifik:

  • Kapaciteti: 3049 mAh
  • Tensioni i karikimit: 3.83v / 11.79Whr
  • Përputhshmëria: Apple iPhone 11
  • Përberja: Lithium