BATERI IPHONE 11 PROMAX

4,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI IPHONE 11 PROMAX

Përshkrimi i Produktit:

Degradimi i baterisë është një pjesë e pashmangshme e jetëgjatësisë së iPhone 11 Pro Max tuaj. Zgjatni jetën e telefonit tuaj me këtë bateri të re zëvendësuese të përputhshme me iPhone 11 Pro Max. Bateri origjinale që karikohet 100% brenda pak kohësh me cilësi të testuar, e pajtueshme për Iphone 11 pro max, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatësi. Testuar për të konfirmuar se nuk ka cikle në qelizë dhe kapaciteti është 95% ose më i lartë. Kjo bateri zëvendësuese mund të jetë ajo që ju nevojitet për ta rregulluar.

Përshkrimi Specifik: 

Marka: Apple
Kapaciteti: 3969 Wh
Lloji i baterisë: Litium Polimer
Koha e karikimit: 90 min
Tensioni i baterisë: 4.4 V