BATERI IPHONE 11 PRO

3,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

IPHONE 11 PRO BATTERY

Përshkrimi i Produktit:

Degradimi i baterisë është një pjesë e pashmangshme e jetëgjatësisë së iPhone tuaj 11 Pro. Zgjatni jetën e telefonit tuaj me këtë bateri të re zëvendësuese të përputhshme me iPhone 11 Pro. Nëse iPhone juaj 11 Pro nuk do të ndizet, është i mbërthyer në një unazë të nisjes, ka një paralajmërim “bateria e shërbimit” ose thjesht nuk do të mbajë karikim, kjo bateri zëvendësuese mund të jetë ajo që ju nevojitet për ta rregulluar. Bateri origjinale qe karikohet 100% mbrenda 3 orësh me cilësi të testuar, e pajtueshme per Iphone 11 Pro, që ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetëgjatesi. Testuar për të konfirmuar se nuk ka cikle në qelizë dhe kapaciteti është 95% ose më i lartë. Ngjitësi i baterisë është i parainstaluar për të përmirësuar cilësinë e riparimit tuaj.

Përshkrimi Specifik:

Orë vat: 11,67 Wh
Tensioni: 3,83 V
Orë miliamp: 3046 mAh