BATERI HUAWEI MODELET ME KAPAK XHAM

2,000 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI HUAWEI MODELET ME KAPAK XHAM

Përshkrimi i Produktit:

Blini baterinë zëvendësuese Huawei. Kjo bateri ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatesi. Ndërrimi i baterisë së celularit është e nevojshme që të qëndroje 24h në përdorim.

Përshkrimi Specifik:

  • Lloji i baterisë: Li-ion
  • Tensioni: 3.82 V
  • Kapaciteti: 3000-4000 mAh
  • Numri i modelit: HB405979ECW
  • Marka: Huawei
  • Përbërja: Litium