BATERI HUAWEI MODELET ME KAPAK PLASTIK

1,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

BATERI HUAWEI MODELET ME KAPAK PLASTIK

Përshkrimi i Produktit:

Bateri origjinale që karikohet 100% brenda një kohe të shkurtër me cilësi të testuar, e pajtueshme për celularet  HUAWEI. Kjo bateri ofron qëndrueshmeri, përdorim të gjatë dhe jetgjatësi. Ky produkt ka përbërje të lartë lithium dhe është e thjeshtë për  tu  zëvëndësuar.

Përshkrimi Specifik:

Marka: HUAWEI

Modeli: LI-ION

Materiali: lithium

ASIN: B08N4QVM3L