BACK GLASS IPHONE 13

5,500 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi

BACK GLASS IPHONE 13

 

✔E njëjta ngjyrë dhe material xhami si origjinali

✔- Mbulesa e pasme e xhamit të iP 13 Pro Max me të cilën mbani çdo ditë është e gërvishtur ose e thyer. A duket e shëmtuar dhe e rrezikshme? Nëse po, zgjidhni mbulesën tonë të pasme 100% me të njëjtën ngjyrë me logo, e cila mund të jetë e njëjtë me origjinalin pas instalimit. Për më pak se 20 dollarë, mund ta mbani telefonin tuaj po aq të ri sa ishte kur e keni blerë. Përputhet vetëm me të gjitha versionet e iP 13 Pro Max, jo për iP 13 mini, 13, 13 Pro.
✔Kërkohet durim dhe kujdes i mjaftueshëm

✔- Meqenëse xhami i kapakut të pasmë origjinal iP 13 Pro Max është i ngulitur në kornizën e motherboard dhe i shtypur fort nga makina, xhami i vjetër i kapakut të pasmë është i mbuluar me ngjitës, i cili duhet të hiqet me një teh duke u përhapur ngadalë nga zona lokale. Edhe një profesionisti i duhen orë të tëra për ta përfunduar. Por ju lutemi besoni se këmbëngulja juaj do të shpërblehet dhe do t’ju sjellë kënaqësi të plotë pas përfundimit!

✔E njëjta metodë ngjitjeje si OEM nuk bie

✔- Shumica e shitësve në treg përdorin shirit të dyanshëm me kosto të ulët për të përshtatur mbulesën e pasme, por trashësia e shiritit të dyanshëm e bën mbulesën e pasme më të lartë se korniza e telefonit pas instalimit, dhe është shumë e lehtë të biesh pas një kohe të gjatë. Prandaj, ne rritëm koston e produkteve dhe logjistikës, përdorim të njëjtën metodë ngjitjeje si origjinali për të siguruar që mbulesa e pasme të mos bjerë, gjithashtu mund të futet në mënyrë të përsosur në kornizë pas instalimit.
✔Vrima e kamerës është më e madhe se ajo origjinale

✔- Për të kursyer kohën e blerësit për të hequr lentet dhe për ta vendosur përsëri, dhe për të shmangur dëmtimin e kamerës nga blerësi në procesin e heqjes së lentës dhe për të shkaktuar kosto shtesë, Vrima e kamerës në zëvendësimin e xhamit të pasmë iP 13 Pro Max është projektuar të jetë më e madhe se ajo origjinale. Pas heqjes së të gjitha copëzave të xhamit të xhamit të pasmë të vjetër, i riu mund të instalohet drejtpërdrejt në kornizën e telefonit.
✔Një ekip profesional është këtu për t’ju ndihmuar

✔- A keni ndonjë dyshim përpara se të blini? Apo keni hasur në vështirësi gjatë operacionit? Apo diçka shkoi keq pas instalimit? Nuk duhet të shqetësoheni për gjithçka, ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është gjithmonë në shërbimin tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në çdo kohë. Ju lutemi besoni se ne kemi një zemër për klientët dhe ne do të bëjmë çmos për t’i zgjidhur problemet shpejt për ju!