Apple Watch series 8 45

53,235 L

Përshkrimi Specifik:

Marka : Apple
Emri i modelit : Apple Watch Series 8
Ngjyra: e Zeze
Madhësia e ekranit: 41 milimetra
Lloji i ekranit: OLED

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi i produktit

Apple Watch seria 8 në shitje

Apple Watch seria 8 në shitje nga SATURN DAY Shoqëruesi juaj thelbësor për një jetë të shëndetshme tani është edhe më i fuqishëm. Sensorët e avancuar ofrojnë njohuri për t’ju ndihmuar të kuptoni më mirë shëndetin tuaj. Veçoritë e reja të sigurisë mund t’ju marrin ndihmë kur ju nevojitet. Ekrani i ndritshëm i Retinës është i lehtë për t’u lexuar, edhe kur kyçi i dorës është ulur.

Tipare inovative të sigurisë

Zbulimi i përplasjes dhe zbulimi i rënies mund t’ju lidhin automatikisht me shërbimet e urgjencës në rast të një përplasjeje të rëndë me makinë ose një rënie të fortë. Dhe Emergjenca SOS ofron ndihmë urgjente me shtypjen e një butoni.

Tipare e avancuara shëndetësore

Ndjeshmëria e temperaturës është një veçori zbuluese që ofron njohuri të thella për shëndetin tuaj. Mbani një sy në oksigjenin tuaj të gjakut. Merrni një EKG në çdo kohë. Merrni njoftime nëse keni një ritëm të parregullt. Dhe shikoni sa kohë keni kaluar në gjumë REM, Core ose Deep me Sleep Stage.

Vecori të tjera:

Punon pa probleme me pajisjet dhe shërbimet tuaja Apple. Zhbllokoni automatikisht Mac-in tuaj. Gjeni pajisjet tuaja me një trokitje. Paguani dhe dërgoni para me Apple Pay. Apple Watch kërkon një iPhone 8 ose më të ri me versionin më të fundit iOS. Është rezistent ndaj çarjeve, rezistent ndaj pluhurit të certifikuar me IP6X dhe rezistent ndaj notit me rezistencë ndaj ujit WR50. Është partner i fitnesit. Aplikacioni i përmirësuar Workout ju jep mënyra të reja për t’u stërvitur dhe metrika të avancuara për më shumë informacion në lidhje me performancën tuaj të stërvitjes.

Na ndiqni në rrjete sociale:

Facebook | Instagram | TikTok