Apple Watch series 8 41

50,310 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Apple Watch series 8 41

Përshkrimi i Produktit:

Ky produkt është i testuar dhe i verifikuar se është 100% funksional përpara se të dalë nga fabrika dhe është e perfshirë me garanci. 

Përshkrimi Specifik:

  • Madhësia e kasës: 41 mm
  • Lidhshmëria: GPS
  • Gjurmon sportet / hapat / distancën / kaloritë / gjumin
  • Monitoron rrahjet e zemrës
  • Kohezgjatja e Baterise: Deri në 18 orë
  • Rezistent ndaj ujit
  • OS: iOS