AirPods Seria 3

19,305 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Përshkrimi Produktit:

Apple airpods 3 ne shitje

Apple airpods 3 ne shitje nga SATURNDAY. Apple AirPods Seria 3 janë kufje me valë të krijuara për të punuar me pajisjet Apple si iPhone, iPad dhe Mac. Këtu janë disa nga karakteristikat e tyre kryesore:

Dizajni:

  • Seria 3 AirPods ka një dizajn të ngjashëm me modelet e mëparshme të AirPods, me një pamje të bardhë, të hijshme dhe pa tela. Ato vijnë me një kuti karikimi që mund të karikohet me valë ose me kabllo Lightning.

Cilësia e zërit:

  • Seria 3 AirPods ofron zë me cilësi të lartë me bas të përmirësuar dhe teknologji të anulimit aktiv të zhurmës që bllokon zhurmën e jashtme.

Integrimi Siri:

  • Seria 3 AirPods mund të kontrollohet duke përdorur komandat zanore të Siri, duke ju lejuar të bëni telefonata, të dërgoni mesazhe dhe të luani muzikë pa pasur nevojë të prekni pajisjen tuaj.

Jetëgjatësia e baterisë:

  • Seria 3 AirPods ofron deri në 5 orë kohë dëgjimi me një karikim të vetëm, dhe kutia e karikimit mund të sigurojë ngarkesa të shumta shtesë për një total mbi 24 orë jetëgjatësi të baterisë.

Lidhshmëria:

  • Seria AirPods 3 lidhet me pajisjen tuaj nëpërmjet Bluetooth 5.0, duke siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe të besueshme.

Apple airpods3 cmimi

Per Apple airpods3 cmimi eshte i arsyeshem dhe me i mire ne treg