AirPods Seria 2

12,870 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

AirPods Seria 2

Përshkrimi i Produktit:

AirPods Seria 2 tani me më shumë kohë bisede, akses Siri të aktivizuar me zë, AirPods 2 ofrojnë një përvojë të mrekullueshme të kufjeve me valë. I nxirrni nga kutia dhe mund t’i përdorni. Ata lidhen menjëherë kur i vendosni në vesh.

Përshkrimi Specifik:

  • Marka: Apple
  • Pesha: 8 g
  • Lloji: stereo
  • Modeli: AirPods 2
  • Asistenti virtual: Siri
  • Ngjyra: e Bardhe