Airpods Pro Mag Safe

22,230 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Pershkrimi i produktit:

AirPods Pro janë krijuar për të ofruar anulim aktiv të zhurmës për zë gjithëpërfshirës, ​​modalitetin e transparencës në mënyrë që të mund të dëgjoni rrethinën tuaj dhe një përshtatje të personalizueshme për rehati gjatë gjithë ditës. Ashtu si AirPods, AirPods Pro lidhet në mënyrë magjike me pajisjet tuaja Apple. Dhe ata janë gati për t’u përdorur menjëherë jashtë rastit.

Anulimi aktiv i zhurmës
Kufje tepër të lehta për anulimin e zhurmës, AirPods Pro bllokojnë mjedisin tuaj në mënyrë që të mund të përqendroheni në atë që po dëgjoni. AirPods Pro përdor dy mikrofona, një mikrofon me pamje nga jashtë dhe një mikrofon me pamje nga brenda, për të krijuar anulim superior të zhurmës. Duke iu përshtatur vazhdimisht gjeometrisë së veshit tuaj dhe përshtatjes së majave të veshit, Anulimi aktiv i zhurmës heshtin botën për t’ju mbajtur plotësisht të sintonizuar me muzikën, podkastet dhe telefonatat tuaja.

Modaliteti i transparencës
Kalo në modalitetin e transparencës dhe AirPods Pro lejon që tingulli i jashtëm të hyjë, duke ju lejuar të dëgjoni dhe të lidheni me mjedisin tuaj. Mikrofonat me pamje nga jashtë dhe nga brenda mundësojnë që AirPods Pro të zhbëjë efektin izolues të zërit të majave të silikonit, në mënyrë që gjërat të tingëllojnë dhe të ndjehen të natyrshme, si kur jeni duke folur me njerëzit përreth jush. Dhe Conversation Boost e bën më të lehtë dëgjimin e njerëzve gjatë bisedave ballë për ballë në mjedise të zhurmshme duke e fokusuar AirPods Pro te personi që flet drejtpërdrejt para jush.

Përshtatje e personalizueshme
AirPods Pro ofron një përshtatje më të personalizueshme me tre madhësi këshillash fleksibël silikoni për të zgjedhur. Me një konik të brendshëm, ato përputhen me formën e veshit tuaj, duke siguruar AirPods Pro në vend dhe duke krijuar një vulë të jashtëzakonshme për anulim superior të zhurmës.

Kasë karikimi MagSafe
AirPods Pro me këllëfin e karikimit MagSafe ofron më shumë se 24 orë jetëgjatësi të baterisë. Kur është koha për të karikuar, thjesht vendoseni kasën në karikuesin tuaj MagSafe ose në një tapet karikimi me valë dhe lëreni të karikohet. Dhe kur jeni larg një karikuesi me valë, mund të përdorni portën Lightning për të karikuar.

Cilësia e mahnitshme e audios
Një drejtues i ndërtuar me porosi me ekskursion të lartë dhe me shtrembërim të ulët jep bas të fuqishëm. Një përforcues superefikas me rreze të lartë dinamike prodhon tingull të pastër dhe tepër të qartë, duke zgjatur gjithashtu jetën e baterisë. Audioja hapësinore me gjurmimin dinamik të kokës, tingëllon gjithandej rreth jush dhe EQ adaptive akordon automatikisht muzikën që t’i përshtatet formës së veshit tuaj për një përvojë të pasur dhe të qëndrueshme dëgjimi.