Airpods Pro Mag Safe 2

28,080 L

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Airpods Pro Mag Safe 2

Përshkrimi i produktit:

AirPods pro mag safe 2 ne shitje me cmim të arsyeshem nga SATURN DAY. AirPods Pro 2 redukton zhurmën e jashtme, ndërsa Audioja e Personalizuar Hapësinore ju zhyt në tingull. Një karikim i vetëm jep deri në 6 orë përdorim të baterisë. Dhe kontrolli me prekje ju lejon që të rregulloni lehtësisht volumin. Kutia e karikimit e rinovuar MagSafe është një mrekulli më vete me Precision Finding15, altoparlantin e integruar dhe unazën e litarit.

Cilësi superiore audio
Çipi i përmirësuar H2 fuqizon anulimin më të zgjuar të zhurmës dhe zërin tredimensional. EQ adaptive akordon muzikën në veshët tuaj në kohë reale për të dhënë nota të qarta, të pastra të larta dhe bas të thellë e të pasur me qartësi mahnitëse.

Deri në 2 herë më shumë anulim të zhurmës
Anulimi aktiv i zhurmës tani anulon dy herë më shumë zhurmë të padëshiruar, kështu që asgjë nuk e ndërpret dëgjimin tuaj gjatë udhëtimit dhe kur ju duhet të përqendroheni dhe transparenca adaptive redukton dhe rregullon intensitetin e zhurmave të larta me 48,000 herë në sekondë, kështu që ju mund të qëndroni të qetë lidhur me botën rreth jush në çdo mjedis.

Dëgjim i personalizuar
Audio e personalizuar përshtat përvojën e dëgjimit duke vendosur me saktësi elementët e zërit në hapësirën përreth jush. EQ adaptive sintonizon muzikën me veshët tuaj, në mënyrë që të dëgjoni riprodhimin e detajuar të vazhdueshëm, çdo herë.

Jetëgjatësia e zgjatur e baterisë
Tani mund të shijoni deri në 6 orë kohë dëgjimi me një karikim të vetëm dhe deri në 30 orë kohë dëgjimi me kasën e karikimit MagSafe. Rimbushni kasën e karikimit MagSafe me një karikues Apple Watch ose MagSafe.

 

Na ndiqni ne rrjetet sociale :

Facebook | Instagram | TikTok