Lavatrice Miele WWD020 WCS

132,000 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Makinë larëse W1 me ngarkim përpara: kazan me huall mjalti 1–8 kg, Hekurosje paraprake për rroba të trajtuara me delikatesë.
Testuar për 20 vjet kujdes për liri
Kurseni energji në klasën më të mirë të efikasitetit të energjisë A
Hekurosja paraprake redukton rrudhat dhe kursen deri në 50% të kohës dhe përpjekjes
Gama ekskluzive CapDosing për njolla dhe pëlhura të ndryshme
Shporta me huall mjalti siguron që rrobat të jenë gjithmonë në gjendje të përsosur.