Lavatrice Miele WCA030 WCS

83,600 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Makinë larëse W1 Chrome Edition me ngarkesë të përparme WCA 030 WCS Active.
Klasa e re e efikasitetit të energjisë B. ex A+++++
Konsumi i ponderuar i energjisë 51 kWh për 100 cikle larje.
Konsumi i ponderuar i ujit 45 litra në cikël.
Klasa e efikasitetit në centrifugim B.
Klasa e emetimit të zhurmës në ajër Klasa A në centrifugim.
Emetimi i zhurmës 72 dB(A) për 1 pW gjatë centrifugimit.
Kapaciteti i ngarkesës 1-7 kg.
Shpejtesi maksimale shpejtësia e rrotullimit 1400 rpm.
Ekrani EasyControl dhe çelësat e sensorit.
Zgjedhësi i programit: Pambuk, Pambuk me paralarje, Larje/Veshje, Delikate, Lesh (me dorë), Express 20′, Artikuj të errët/Xhinse, Artikuj të jashtëm, I papërshkueshëm nga uji, Vetëm shpëlarje/Niseshte, Kullim/Tjerrje, ECO 40-60.
Opsionet: Shkurtër, Thith, + Ujë, Shpëlarje shtesë.
Vonesa maksimale e fillimit 24 ore.
Treguesi i kohëzgjatjes së mbetur.
Sirtari i detergjentit AutoClean.
AddLoad.
Larje në temperatura të ulëta “të ftohta” dhe “20°C.
Sasia automatike.
Matësi i rrjedhës.
Rregullimi i shkumës.
Motor inverter me teknologjinë ProfiEco. 
Siguria: Sistemi i kontrollit të ujit, bllokimi i kodit PIN, Ndërfaqja optike.
Pesha neto 80 kg.
Përmasat (HxWxD) 850 x 596 x 636 mm.

Imazhi dhe fleta e përshkrimit të produktit janë të destinuara si tregues, fleta teknike e prodhuesit që i referohet kodit të treguar është e vlefshme. ElettroincassoDoc refuzon çdo përgjegjësi për pasojat e pasaktësive të tilla.