Ofertë!

iPhone 11 Pro Max Vitrine

39,750 L

-5%

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Apple iPhone 11 Pro Max vjen me sistem me 3 kamera të cilat kapin më shumë detaje dhe më me shumë profesionalizëm. Bateria e këtij modeli zgjat edhe më shumë se e modeleve të mëparshme dhe ju mundëson performance më të lartë. Vjen me madhësi 6.5 inch me rezolucion 1242 x 2688 pixel me panel ekrani Super Retina XDR OLED. Iphone i parë mjaftueshëm i fuqishëm për tu quajtur PRO.

Informacion shtesë

Memorie

64GB