Furre miele H 7262 B

127,600 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Ekran me tekst të qartë dhe kontrolle me sensor – DirectSensor S
Pjekje në perfeksion – Sonda termometrike
Rezultate perfekte në një mënyrë të thjeshtë: Programe automatike
Hapësirë dhe fleksibilitet – 76 l hapësirë gatimi në 5 rafte
Lehtë për t’u përdorur në çdo nivel – udhëzues i tërheqjes FlexiClip
ID e produktit: 22726244
Kodi EAN 4002516375784 / Kodi i artikullit 22726244I / Numri i materialit 11599820
596 mm (lartësi) x 595 mm (gjerësi) x 569 mm (thellësi)
Përshkrim
Ekran me tekst të qartë dhe kontrolle me sensor – DirectSensor S
Pjekje në perfeksion – Sonda termometrike
Rezultate perfekte në një mënyrë të thjeshtë: Programe automatike
Hapësirë dhe fleksibilitet – 76 l hapësirë gatimi në 5 rafte
Lehtë për t’u përdorur në çdo nivel – udhëzues i tërheqjes FlexiClip
Të dhënat teknike
Vëllimi i dhomës së gatimit në l : 76
Numri i rafteve : 5
Shënimi i rafteve : po
Ndriçimi i dhomës së gatimit : 1 pikë halogjene
Gjerësia e pajisjes në mm : 595
Pesha në kg : 42,0
Absorbimi total në kW : 3,5
Tensioni në V : 220-240
Frekuenca në Hz : 50
Numri i fazave : 1
Mbrojtja në A : 16
Kabllo energjie me prizë : po
Gjatësia e kabllit elektrik në m : 1,5
Ndërtimi dhe projektimi
Furrë e integruar : po
PureLine : po
Ngjyra e ndriçuesit : çelik inox CleanSteel
Karakteristika të veçanta
Ngrohje e shpejtë : po
Sonda termometrike : po
Mënyrat e gatimit
Shkrihet : po
Programet automatike : po
Pjekje automatike : po
Grill : po
Ajri i nxehtë plus : po
Gatim intensiv : po
Nxehtësia e sipërme/më e ulët : po
Nxehtësia më e ulët : po
Grilë e ventiluar : po
Komoditeti i përdorimit
Ekrani : DirectSensor S
SoftClose : po
Multilingual : po
Shfaqja e orës : po
Timer : po
Programimi në fillim të kohës së gatimit : po
Programimi në fund të kohës së gatimit : po
Shfaqja e temperaturës aktuale : po
Vendosni ekranin e temperaturës : po
Sinjali akustik kur arrihet temperatura e caktuar : po
Temperatura e propozuar : po
Cilësimet individuale : po
Efikasiteti dhe qëndrueshmëria
Klasa e efikasitetit të energjisë (A+++ – D) : A+
Rehati në pastrim
Pjesa e përparme e çelikut inox me sipërfaqe CleanSteel : po
Dhomë gatimi me mur të pasmë PerfectClean dhe katalitik : po
Trupi termik i skarës me pjerrësi : po
Dera CleanGlass : po
Siguria
Sistemi i ftohjes së pajisjeve shtëpiake me panel të përparmë të ftohtë : po
Mbyllja e sigurisë : po
Bllokimi i ndezjes : po
Aksesorë të përfshirë
Pllakë me PerfectClean : 1
Pjatë universale me PerfectClean : 1
Grilë për gatim dhe pjekje me PerfectClean : 1
Rrëshqitje FlexiClip plotësisht e lëvizshme (çift)