Bateri per Samsung E 250

470 L

  • Kapaciteti i baterisë: 800 mAh
  • Lloji i baterisë: Li-ion
  • Tensioni: 3.7 V
  • Ofron burime të shkëlqyera të vazhdueshme të energjisë për pajisjen tuaj
  • përmban densitet të lartë të energjisë dhe karikim ekstrem të gjatë

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje