Bateri per Samsung C7

732 L

Po kërkoni për zëvendësimin e baterisë Samsung Galaxy C7 ? Nëse po, Blini sot paketën tonë fantastike të baterisë dhe zëvendësojeni atë me baterinë rezervë aktuale të dëmtuar ose të ulët dhe lëshoni ekzekutimin e plotë dhe kohën maksimale të rezervimit të celularit tuaj.  

  • Përshtatje e përkryer për Samsung Galaxy C7
  • Cilësi origjinale 100% krejt e re
  • Jetë më e gjatë e baterisë
  • Karikimi me shpejtësi të lartë dhe efikas

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Ky zëvendësues krejt i ri i baterisë Samsung Galaxy C7 me cilësi të lartë do t’i kthejë Samsung Galaxy C7 tuaj fuqinë në të cilën mbështeteni. Problemet tuaja të baterisë së vdekur ose të vdekur do të mbarojnë me këtë zëvendësim të baterisë. Bleni zgjidhjen e përballueshme këtu. Nëse bateria juaj ngrohet gjatë përdorimit ose karikimit, keni nevojë për një bateri të re për Samsung Galaxy C7. Mbroni komponentët e brendshëm nga një bateri e mbinxehur dhe blini tuajën sot.

Bateritë Li-Ion kanë vetëm një numër të kufizuar ciklesh përpara se të mos mund të mbajnë më një karikim adekuat. Një bateri tipike ka rreth 500 cikle përpara se të mos jetë në gjendje të mbajë një ngarkesë prej të paktën 80% të kapacitetit të saj origjinal. Të prodhuara nga materiale të reja, bateritë tona kanë cikle zero duke siguruar numrin maksimal të cikleve të disponueshme për ju.

Probleme me baterinë e celularit

Kur bateria e telefonit tuaj celular ndalon së ngarkuari, shumë nga detyrat tuaja të përditshme mund të ndërpriten. Për shkak se njerëzit mbështeten në telefonat e tyre për shumë më tepër sesa telefonatat, një problem i baterisë mund të jetë shkatërrues. Ndonjëherë problemi është dëmtimi ose mosfunksionimi. Megjithatë, mund të jetë gjithashtu një problem i përdorimit të tepërt dhe shkarkimit të baterisë. Ka disa gjëra që mund të provoni për të përmirësuar performancën e baterisë.

Zgjidhja e problemeve me baterinë e telefonit celular

Ndryshimi i zakoneve dhe cilësimeve të caktuara mund të kursejë jetëgjatësinë e baterisë së telefonit tuaj celular. Çaktivizoni shërbimet e vendndodhjes, Bluetooth-in dhe Wi-Fi kur nuk i përdorni. Këto shërbime e harxhojnë shpejt jetëgjatësinë e baterisë. Përdorni cilësimin e dridhjeve në telefonin tuaj vetëm kur është e nevojshme, pasi ai përdor më shumë energji baterie sesa vetëm zile. Karakteristika të tjera të shkarkimit të baterisë janë kamera dhe interneti, ndaj vlerësoni dhe kufizoni përdorimin e këtyre veçorive nëse është e nevojshme.

Ju gjithashtu mund të rishikoni dhe pastroni aplikacionet tuaja. Nëse ka aplikacione që i keni instaluar, por kurrë nuk i përdorni, çinstalimi i tyre mund të përmirësojë jetëgjatësinë e baterisë.

Ju mund të keni dëgjuar se ju duhet ta përdorni baterinë e celularit tuaj deri në fund për ta trajnuar atë të mbajë një karikim; ky është një mit. Ndërsa kjo ishte e vërtetë për bateritë e vjetra, shumica e telefonave celularë aktualë përdorin bateri litium që janë krijuar për t’u ngarkuar shpesh. Lënia e baterisë të marrë fuqinë 0% në fakt mund të jetë e dëmshme.