Aspirator Miele DAS 2920

77,000 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Aspirator gatimi i hollë me kontrolle EasySwitch për funksionim të përshtatshëm

Dizajni klasik – panel inox, 90 cm i gjerë
Shirit LED për ndriçim uniform
Filtrim efikas – filtër yndyrash inox me 10 shtresa
I sigurt dhe i lehtë për t’u pastruar – Miele CleanCover
Modaliteti i riciklimit – Filtri Active AirClean ose Longlife AirClean