Aspirator miele DA 9091

123,200 L

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

 • Aspirator muri Sa vertik. xhami. përpara diz pjesërisht dhe jashtëzakonisht e sheshtë. për një prime më të madhe. për kokën.

  Dizajn linear me gjerësi 880 mm dhe thellësi minimale 260 mm
  Butona moderne të prekjes në xhami
  Shirit me drita LED për ndriçim uniform
  Djathë. raft – mund të jetë kor. si gjini. për erëza. barishte, për shembull
  Filtrim efikas – filtër yndyrash prej 10 shtresash prej çeliku inox. prej çeliku