Ofertë!

Apple Watch Series 9 45MM

39,655 L

-3%

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

Apple Watch Serie 9 45MM vjen plot me veçori të reja. Me çip Apple S9 për një performancë is kurrë më parë, me shpejtësi rreth 60% më të lartë se çip S8. Sistemi i ekranit i avancuar i Apple ofron ndriçim maksimal deri në 2000 nits, Siri tashmë ju shërben me 25% më shumë saktësi, gjetja e iPhone është më e lehtë dhe e saktë falë Ultra Wideband. WatchOS 10 i përmirësuar ju sjell në ekran informacionet kryesore me një shikim të vetëm.