AIRPODS SWITCH 2

14,950 L

Pershkrimi i Produktit

  • Active Noise Cancellation
  • Reziztente ndaj ujit
  • H2 chip
  • Bluetooth 5.0
  • Bateria: deri ne 24 orë.

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

AIRPODS SWITCH 2 cmimi

Për AIRPODS SWITCH 2 cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg