AIRPODS MAX

64,400 L

Pershkrimi i Produktit

  • Active Noise Cancellation
  • H1 chip
  • Bluetooth 5.0
  • Battery: deri ne 20 orë.

Garanci per te gjitha produktet e blera tek SATURN DAY

Te sigurte ne shitje

AIRPODS MAX cmimi

Për AIRPODS MAX cmimi është i arsyeshëm dhe më i mirë në treg